--

Društveni život

Prijateljstvo se ne bira, ono biva ko zna zbog čega, kao ljubav.

Život u dobrom društvu – Elite Home Star dom za stara lica

U društvu je sve uvek lepše i lakše. Naročito kad je društvo dobro. Ispunjeno vreme, smeh, razbibriga, zabava – to je ono što svakome prija. Zato društveni život u domu za stara lica nije samo namenjen za negu i boravak. To je mesto gde ćete se vi ili vaš član porodice osećati srećno i zadovoljno. Nikako tužno, ostavljeno i usamljeno.

Aktivnosti koje vam pruža ovaj dom za stara lica

U samom domu postoji puno načina da se kvalitetno provede slobodno vreme.

Pošto smo naročito pažnju posvetili dvorištu kao mestu gde ljudi najviše vole da budu – na skoro hektar površine postoje predivne, ravne, asfaltirane staze za šetnju, sa klupama za odmor. Takođe, u centralnom delu dvorišta nalazi se veliki senik, gde, zaklonjeni od sunca i kiše, možete sedeti i ćaskati. Ili samo uživati u pogledu na cveće i zelenilo.

U domu postoji prostran dnevni boravak, gde vas čeka bogata biblioteka i svakodnevna dnevna štampa, dobra muzika i TV, kao i mnogobrojne društvene igre.

A kad poželite da se osamite, u svojoj sobi u miru, možete gledati TV, čitati knjigu, baviti se ručnim radom ili drugim hobijem. Šta god poželite.

Dom za stare Elite Home Star

Odnosno naše druželjubivo osoblje, obeležava sve važne verske praznike, a Novu godinu takođe proslavljamo zajedno. Rođendane ne preskačemo, kao ni krsne slave, jer to je uvek lep i poseban momenat (naravno, uz saglasnost korisnika).

Najmanje 1 x mesečno organizujemo izlete, kao i razne kulturne i zabavne manifestacije.

Pošto se Elite Home Star nalazi u neposrednoj blizini Bojčinske šume, poznatog beogradskog izletišta, uvek možete da prošetate tamo i u obliženjem restoranu odmorite.

Dakle, dosade nema uz društveni život u domu za stare. A svako može da nađe i izabere tačno ono što mu prija da radi.

Dođite i proverite koliko znači kad ste na lepom mestu sa dobrim ljudima

Elite Star Home dom za stara lica se nalazi Vlade Obradovića kamenog 145, Progar

Svakog radnog dana od 09 do 17 možete nas pozvati, dobiti sve potrebne informacije i zakazati obilazak doma.

Čekamo vas.

POSETITE NAS - ZAKAŽITE DOLAZAK