--

O nama

Najvažnije stvari u životu su porodica i ljubav.

Elite Home Star starački dom – brine o vama kao da ste porodica

Elite Home Star je starački dom koji se nalazi u Surčinu, udaljen samo 30 km od centra grada. Prostire se na preko 1600 m2 površine, od čega veliko dvorište zauzima jedan hektar.

U pitanju je mirno mesto, savršeno za odmor i beg od gradske gužve. A opet je dovoljno blizu grada i lako se do njega dolazi. Pri tome, nadomak doma se nalaze Bojčinska šuma i reka Sava, prirodne lepote kao stvorene za opuštanje.

Naša ideja je bila da stvorimo luksuzno i prijatno mesto za život – a ne tmuran starački dom. Ovo je dom koji će vam pružiti pre svega ljubav, a onda i sigurnost, medicinsku negu i osećaj pripadnosti.

Ova zamisao je nastala jer i sami znamo koliko je teško odvojiti se od porodice i najbližih. Od nekoga ko je do juče čuvao nas i bio tu kad god nam je trebalo. Tako, Elite Home Star smatra vas članovima porodice i čini sve da se tokom boravka tako i osećate.

Elite Home Star – najbolji dom za stare u Beogradu

Luksuzan enterijer i prostran eksterijer je sinonim za Elite Home Star. Zato naši korisnici često kažu da je to najbolji dom za stare u Beogradu.

Enterijer se sastoji od 26 luksuzno sređenih jedinica (garsonjera, apartmana, dvokrevetnih i trokrevetnih soba), dnevne sobe površine od 135 m2, trpezarije površine 100 m2 i bara.

U sobi imate sve što vam je potrebno da se zabavite, a opet imate i svoj mir. Dok, u trenucima kada želite da provedete vreme u društvu, potrebno je samo da odete u dnevni boravak, bar ili trpezariju.

Takođe, za vas smo uredili i prostrano dvorište – pravo mesto za opuštanje u prirodi i za rekreaciju. Više o tome kako smo uredili unutrašnjost doma i dvorište, pogledajte OVDE.

Dvorište i sve prostorije doma su potpuno prilagođene kako pokretnim, tako i polupokretnim i nepokretnim licima. Upravo zato što vašu sigurnost ne prepuštamo slučaju.

Privatni dom za stare u kome je vaše zdravlje na prvom mestu

Ovo nije samo prazna priča. Zaista nam je važno da se osećate dobro i da vam boravak u našem domu za stare bude prijatan i bezbrižan.

Zbog toga smo za vas angažovali medicinske stručnjake, socijalne radnike i nutricioniste. Oni su vam na raspolaganju 24h dnevno.

A kako bismo bili sigurni da ste u svakom trenutku zbrinuti, postavili smo SOS tastere u svim sobama. Tako nas možete brzo pozvati ako vam bilo šta zatreba. Takođe, kompletan objekat je pod video nadzorom.

Obezbedili smo i posebne prostorije za bolesna lica i mogućnost vežbanja sa fizioterapeutom.

Naravno, u svakom trenutku vodimo računa da higijena bude na najvišem nivou.

Elite Home Star ispunjava najviše standarde bezbednosti i kvaliteta

Imamo najsavremeniji sistem grejanja i hlađenja, 28 kamera za video nadzor i najkvalitetniju opremu u svim prostorijama doma.

Pored toga, trudimo se da vam dodatno učinimo boravak u domu ugodnim i bezbrižnim. I to tako što:

– Organizujemo za vas izlete i zabavne manifestacije najmanje 1 x mesečno.

– Obeležavamo važne datume – rođendane, krsne slave, Novu godinu i druge verske praznike.

– Obezbeđujemo usluge frizera i pedikira 1 x nedeljno.

– Pružamo prenoćište vašoj porodici koja ne živi u Beogradu, kada vam dođe u posetu.

I ne zaboravite – porodica je najvažnija

Mi ovo nikada ne zaboravljamo. Već naprotiv, to je za nas imperativ danas i planiramo da tako i ostane.

Ako želite i vi da postanete deo porodice Elite Home Star doma – posetite nas na adresi Vlade Obradovića kamenog 145, Progar od 09 do 17 ili nas pozovite na broj 064 835 2951

POSETITE NAS - ZAKAŽITE DOLAZAK