--

Smeštaj za stara lica

Gde je dobro – tamo je dom

Luksuz koji zaslužujete – smeštaj za stara lica

Elite Home Star – dom za stare Beograd

Samo tamo gde vam je lepo, gde se dobro osećate, tu želite i da ostanete. Zato smo Elite Home Star – dom za stare Beograd – pravili tako da vas oduševi odmah, osvoji na prvi pogled. To je naš smeštaj za stara lica.

Elite Home Star ispunjava najviše standarde bezbednosti i kvaliteta – najsavremeniji sistem grejanja i hlađenja, video nadzor sa 28 kamera 24h, najkvalitetnija oprema u svim prostorijama doma.

Dom za stare Beograd -Gde možete da nas pronađete?

Dom se nalazi u Surčinu. Udaljeni smo svega 30 km od centra, što znači da smo na pristupačnom mestu i dovoljno blizu grada, ali istovremeno smo izolovani od buke, smoga i saobraćaja.

Sama okolina doma je mirna, a Bojčinska šuma i reka Sava, koje su u neposrednoj blizini, prave dodatni ugođaj.

Bojčinska šuma je poznato beogradsko izletište, sa brojnim sadržajima. Tu se svake godine održava letnja manifestacija poznata kao Bojčinsko kulturno leto, gde možete da uživate u poetskim večerima, predstavama, koncertima. Pored toga, u šumi postoje uređene staze za šetnju, a predah možete da potražite u hladu poznatog etno restorana.

Stanica javnog gradskog prevoza nalazi se ispred samog ulaza u dom.

Naš starački dom Beograd obezbeđuje vam nov i luksuzan smeštaj za stara lica

Dvorište je uvek omiljeno mesto svima

Elite Home Star starački dom Beograd prostire se na preko 1600m2, od čega prelepo uređen park zauzima površinu od skoro 1 ha.

U centralnom delu dvorišta nalazi se veliki senik od 100m2 sa klupama. Tu možete da sedite i uživate u pogledu na zelenilo i cveće koje vas okružuje. Inače, zelene površine se automatski navodnjavaju i svakodnevno održavaju od strane baštovana, pa je dvorište uvek uredno, lepo i prijatno mesto za odmor.

A kad poželite da se prošetate, čekaju vas asfaltirane, ravne staze duž kojih su postavljene klupe i osvetljenje. Naravno, staze su pogodne i za kretanje korisnika sa pomagalima i kolicima.

U sobama imate sve

Na raspolaganju vam je 26 luksuzno opremljenih jedinica (garsonjere, apartmani, dvokrevetne i trokrevetne sobe). U kojima može da se smesti 48 osoba.

Sobe su u proseku površine 35 m2, potpuno opremljene za udoban život i prilagođene kako pokretnim, tako i polupokretnim i nepokretnim korisnicima.

Kreveti su propisane visine sa kvalitetnim dušecima i jastucima. Svaka soba ima garnituru za sedenje, televizor sa kablovskom televizijom, internet, klimu, terasu, kupatilo. U svakoj sobi se nalazi ugrađen garderobni orman, dok u većini soba postoji frižider i čajna kuhinja. Na pvc prozorima se nalaze zavese sa draperijama i komarnici.

Svi podovi su od neklizajućih materijala koji se svakodnevno čiste.

Najlepša mesta za druženje i razonodu

Pored lux soba i velikog dvorišta, centralni dnevni boravak sa bibliotekom, bar i prostrana trpezarija su mesta gde ćete sigurno želeti da provodite slobodno vreme.

Dnevni boravak površine 135m2 opremljen je komfornim garniturama, foteljama i stočićima. To je centralna, najlepša i najveća prostorija u domu, sa velikim, ručno rađenim lusterom i zidnim satom, negovanim cvećem i slikama. U dnevnom boravku možete da se opustite i zabavljate dok gledate TV, slušate muziku, igrate društvene igre, čitate dnevne novine i časopise ili neku od knjiga iz velike biblioteke.

Tu je i prostrana trpezarija od 100 m2 sa udobnim stolicama i stolovima, sa puno dnevnog svetla. U njoj se takođe nalazi televizor.

Najbitnije je da znate da su na oba krila doma instalirane specijalne platforme koje omogućavaju manje pokretnima da se bez problema kreću po objektu.

Kada su u pitanju posete – za porodice van Beograda obezbeđujemo smeštaj

Posete su svakog dana do 18h, u trajanju od 2h.

Ukoliko porodica korisnika živi van Beograda, obezbeđujemo besplatno prenoćište i parking u objektu koji se nalazi na samo nekoliko metara od doma.

Elite Home Star dom za stare Beograd – dođite i doživite

Dođite, vidite i doživite lepotu i luksuz koju vam pruža Elite Home Star starački dom Beograd.

Pozivamo vas da nas posetite na adresi Vlade Obradovića kamenog 145, Progar svakog dana od 09 do 17

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefon 064 835 2951 ili nam pisati na mejl info@domzastareelite.com

POSETITE NAS - ZAKAŽITE DOLAZAK