--

Usluge – dom za stare

Elite Home Star

Elite Home Star – luskuzni dom za stare, gde se vrhunska nega i smeštaj ističu, a osmeh, lepa reč i toplina nesebično daruju

Znamo koliko je teško doneti odluku kada je u pitanju smeštaj u dom za stare. Svi želimo da ostarimo u kući u kojoj smo živeli, okruženi ljubavlju i porodicom koja brine o nama.

Ali taj scenario nije uvek moguć. U starosti nam treba podrška i pomoć – medicinska, fizička, emotivna… Koju često ukućani ne mogu ili ne znaju da pruže.

Zato je dom za stare često najbolja opcija. Ali ne bilo koji – već isključivo onaj koji pruža bezbrižnost i najbolju moguću brigu i smeštaj.

Upravo ćete to ovde i naći. Elite Home Star nije tek običan dom za stare – to je luksuzni dom za život.

Elite Home Star privatni starački dom – očekujte samo najbolje

Luksuz. Sigurnost. Profesionalnost. Zadovoljstvo.

Kod nas garantovano dobijate komfor i kvalitet u svakom smislu.

Elite Home Star privatni starački dom nalazi se na lokaciji idealnoj i za mir i za razonodu. Okružuje nas prelepa priroda Bojčinske šume i reke Save. Objekat raspolaže sa 26 luksuzno opremljenih jedinica i ogromnim uređenim parkom. Za više informacija o smeštaju i okolini doma – kliknite OVDE

Maksimalan broj korisnika je 48, što omogućava prisnu atmosferu. O njima konstantno brine stručno i odgovorno osoblje, koje je iskreno posvećeno i uvek spremno da pruži podršku, lepu reč i osmeh. A to je nekada najdelotvorniji lek.

Naš privatni starački dom pruža sledeće usluge:

Lečenje i medicinska nega starih lica

Socijalna podrška i pomoć

Higijena je pola zdravlja

Ukusni i zdravi obroci

1. Lečenje i medicinska nega starih lica

Ne morate da strepite za vas ili za vašeg najmilijeg, jer se ovde briga o starijim osobama sprovodi neprekidno 24h. Objekat je pokriven video nadzorom, a u svakoj sobi se nalazi i SOS taster.

Stručan medicinski kadar, koga čine lekar, glavna medicinska sestra, medicinske sestre, fizioterapeut i negovateljice, svakodnevno obilaze, neguju i leče korisnike doma. Po zahtevu i potrebi, dom može obezbediti i preglede lekara specijaliste.

Elite Home Star ima poseban deo namenjen za bolesne i nepokretne. Sobe su opremljene specijalnim medicinskim krevetima i ostalom neophodnom opremom. Položaj tela nepokretnih bolesnika menja se na svaka 2 sata. Posebno zaduženo medicinsko osoblje i negovateljice konstantno su tu i vode brigu.

U slučaju naglog pogoršanja zdravstvenog stanja bilo kog korisnika, dom brzo reaguje i kontaktira ekipe hitne pomoći.

Pored svega toga, naš dom za stare pruža i usluge fizikalne terapije. Cilj je da omogućimo ljudima što je moguće veću nezavisnost. Fizikalna terapija je posebno delotvorna kod preloma i povreda, oporavka posle šloga i nepokretnih bolesnika. Takođe, fizioterapeut je na usluzi i svim drugim korisnicima radi održavanja kondicije.

2. Socijalna podrška i pomoć

Toliko istine ima u rečenici – kakve su ti misli, takav ti je život. Često sama medicinska pomoć nije dovoljna da bi se čovek oporavio. Zato, kada su nam misli dobre i mi smo dobro.

U svakom trenutku naš socijalni radnik je tu da pomogne svakom. Prvo kod prijema i prilagođavanja na nove uslove života, zatim kod tekućih pitanja kao što su održavanje veze sa porodicom ili pomoć u ostvarivanju socijalnih prava, ali je tu i kada zatreba podrška u prevazilaženju životnih teškoća.

Niste sami – to je najbitnije da znate.

3. Higijena je pola zdravlja

Ovo nikako nije obična fraza – zato Elite Home Star luksuzni dom za stare ovom segmentu posvećuje posebnu pažnju.

Svakodnevno se čiste svi podovi i kupatila u sobama. Takođe, svakodnevno se obavlja jutarnja i večerenja toaleta za nepokretne bolesnike, dok je kupanje 1 x nedeljno ili češće po potrebi.

Oko pranja i održavanja ličnog veša i odeće nećete imati brigu, jer se sve to radi u domskoj vešernici.

Ništa manje bitna nije ni estetika, zato smo obezbedili 1 x nedeljno usluge frizera i pedikira.

4. Ukusni i zdravi obroci

Ishrana se posebno planira i prilagođava različitim potrebama. Pod stalnim je nadzorom lekara i nutricioniste. Zato, sigurno dobijate zdrave i raznovrsne obroke od svežih i kvalitetnih namirnica. Osim standardnih, tu su i dijetalni obroci, kao i miksirana hrana.

Svakodnevno spremamo 3 glavna obroka, 2 užine i 2 topla napitka (čaj ili kafa). Hrana se priprema u kuhinji opremljenoj najsavremenijim aparatima (rerna na paru, ledomat, mašine za pranje sudova, frižider, zamrzivač, razne vrste blendera, miksera i dr).

A da uživanje i komfor budu maksimalni – hrana se služi u prostranoj trpezariji, sa udobnim stolicama, stolovima i puno dnevnog svetla. U njoj se takođe nalazi i televizor. Po potrebi, hrana se može poslužiti i u sobama.

Ono što se ne može rečima iskazati, mora se videti i osetiti

Zato vas pozivamo da dođete kod nas i vidite kako sve to zaista izgleda. Dođite da osetite prostor, ljude i tu dobru energiju koju imamo. Nalazimo se na adresi Vlade Obradovića kamenog 145, Progar, a svakog dana od 9 do 17 nas možete pozvati na telefon 064 835 2951 i dobiti sve potrebne informacije. Takođe, možete nam pisati i na mejl info@domzastareelite.com

Tu smo za vas i vaše najbliže – da vam pružimo potpuni komfor i najkvalitetniji život.

POSETITE NAS - ZAKAŽITE DOLAZAK